Tja, det är Dino!

Det är nåt på gång. Morsan springer runt och rafsar i Babbans gamla koppel och provtrampar madrasser på golvet. Rätt vad det är så tar hon ett grepp över snudan och smackar på en slabbidaskare med läppglans och säger att hon älskar mig. Det är så vidrigt så hälften kunde varit nog. Jag har ju sagt att det ska va kadaver med likmask eller grisöra, eller typ vad som helst som inte har en massa sura vitaminer och skit. Men fy faan va äcklit det är med kärringbaciller!

Sen snackar typ morsan om att det ska komma hit en skitsnygg brud med nacksving och grejer som är större än jag. Ja, asså hon gillar att ta nacksving och betta bakben å sånt… Ja jag har ju typ guldmedalj på min sida Transylvanien i den typen av prylar. Mrhhm… vi får väl se hur det blir med den där bruden… Morsan typ säger: " Dino! Du gillar ju inte det här lackhalsbandet med strass på, det kan väl Dobra få låna så länge!" Ja, tacka faan för att jag inte vill ha nåt lackhalsband med strass… ni fattar ju själva… Det är ju inte för inte man kallas för King of East Side i Malmö och Don Dino i Borlänge… Morsan är rätt schysst och så men nånstans måste man ju dra en gräns. Det är mitt halsband och även om jag inte vill ha det så ska inte någon annan ha det. Speciellt inte en brud. Och i synnerhet inte en brud som är större än jag och förmodligen hungrigare.  

Appropå hungrigare. Tyckte det var rätt schysst med Babban faktiskt, gammal tant med små tänder… mjäll… stora boppar… ja, ni hajar ju. Om det inte vore för att morsan är kommunist så hade man ju kunnat dryga ut kaloriintaget rejält. Det är ju det som gills. Man kan ju gissa om kommunisten ska börja fördela grisöron liksom. När det kommer hit en typ utsvulten puma som frivilligt sträcker upp snudan och pussar ansiktet på henne. Har inte bestämt vilken taktik jag ska lägga upp än. Ska ta ett snack med farsan.
 
Heej dåå råå!


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé