Ja hallå!

Igår var nog den sämsta dagen typ ävvär! Morsan – redan nere för räkning, farsan – som jag för övrigt trodde var lojal, och brorsan – allmän svikare och tönt, kom hem med en riktig skithund. Det luktade köttbullar lång väg av hennes andedräkt. Tänkte att det var bäst att visa på en gång vem som är Don på pläjset så jag drog upp den värsta hyenaimitationen jag kan. Full ragg, rodret uppblåst som en boll  och så mitt bruna garnityr till det, som grisöra på kadavret.  Men hallå!!! Tror ni hon bryr sig!? Bruden bara ignorerade mig och snurrade runt med morsan i snön och typ låtsades inte se mig överhuvudtaget… Man har faan ingenting för att man bjuder till. Och inte fick jag nån köttbulle heller. Skit skit skit. Sen kom vi in och då hade mupp-päronen typ riggat med galler från komposten så jag hade ingen chans att komma åt henne.

Ha ha – hon är förresten rädd för trapphuset så morsan får bära henne. Vilken meshund!!! Jag visste hela tiden att hon var en fjant fast morsan har sagt att hon är så tuff. Men det är ju knappast nån hemlighet att jag är tuffast och snyggast i hela världen. Fatta va coolt det är att bara ha ett öga, ett roder till svans och vara full med ärr. Fränare än Dino the Don får man verkligen anstränga sig för att hitta. Men visst, sen är det inte alla som har gener som jag heller. Vaddå, min mormor kommer från Australien och min farfar var chef över alla vakter på Draculas slott. Det ni. Det bräcker ni inte. Sen kan Dobra komma och snacka gangster bäst hon vill. Hon säger typ till mig när ingen annan hör att hon är född med rånarluva på sig. Okej asså – hon har liksom lite svart keps och typ brillor i pälsen, rätt schysst i o för sig – men nån rånarluva är det inte. Möjligtvis kan hon ansöka om medlemskap i björnligan. Typ. Den största bedrift som hon har gjort kan kanske kallas för småtjyvaktig.

Jag brottade ner puman i snön en vända när vi var ut en sväng i morse, hon är pinsamt klen faktiskt. Men det är väl rättså typist för brudar, de kör fulspel och konditionstävlingar. Själv är man ju mer den dynamiska typen. Ibland föredrar jag att chilla på soffan och ibland är jag explosiv. Morsan har skrivit i min CV att jag är flexibel med integritet, det är typ mitt i prick det. Långdistansfjant och fintar det är för kärringar. Don Dino föredrar att mangla motståndaren. Vill jag nåt så gör jag det liksom. Det har jag alltid gjort. Det där med att göra som andra säger det skiter jag i. Världen är full av muppar som går andras vägar.

Face kaka!

Ja, gissa den lätta och ro hit med fläskpannkaka. Nu!


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé