Värsta tiden typ ävvär

Alltså det första morsan gör klockan sju på morgonen är att hon väcker mig med en slabbidaskare på nosen. Thanks God att det bara är svavelandedräkt och inget läppglans den tiden på dygnet. Sen går hon och rasslar med kopplen och ropar. Dobra – som vi ju alla vet är orutinerad – springer som ett skott med roterande svans (läs ful, lång och eländig svans) till hallen medan jag slår på min selektiva hörsel och ligger kvar i soffan och drar mig. Jag vägrar gå ut före nio på morgnarna. Hur som helst så brukar jag komma undan mot att jag kollar morgonnyheterna. Morsan tror nämligen att det är allmänbildande och bra för mig att fokusera på något annat än att hänga i halsen på grannens lejondågg. 

I morse summerade jag de senaste två veckorna. Jag har konstaterat att det har skett nån typ av osynligt regimskifte i min pack. Mellan Babben med Bopparna och före Dobra da Cobra så nådde jag mitt livs klimax. Det var gott om jobb och jag kände mig rätt fri och nöjd med tillvaron som bachelor. Jag skötte all grovdisk i hushållet samt var flockens ständigt jourhavande vaktdågg. Ibland gjorde jag nåt utspel på eget initiativ när det blev för långradigt. Typ som grottoxdåggarna på Värnhem eller Connexvakterna på tuben. Ersättningen för arbetet var kost, logi samt en rörlig lönedel i vafforitvalutan, GE. Visserligen skulle man i svenska mått mätt kunna definiera företeelsen som slaveri, men i rumänska mått kan man typ lätt säga att mina oborstade loppkussar förmodligen drömmer om en anställning som min. Eftersom jag är en ovanligt klävver dågg, något av en kulturell kameleont som jag själv brukar säga och dessutom listad som svensk medborgare hos Jordbruksverket, så har jag liksom anpassat mig till svenska förhållanden. Man har ju typ vant sig vid att Fru K kommer med Lönnebergaskinka och jultallrik och att Dagismorran alltid har en smackos i fickan. Jag tyckte det var rätt så schysst, ja, alltså i lönndom (Dinos Lag matbalken § 1 "Ge aldrig en kärring explicit krädd för då slutar hon anstränga sig, så fort du tackar för maten så börjar hon ställa krav").

Skit samma. Grejen är den att efter Dobras ankomst till packen så har det skett en radikal försämring. Det har typ blivit rumänskt styrelseskick från morsans sida och hänsynstagandet och medbestämmande ligger på tjock-zero. Jag har ju liksom investerat uppemot 25% av min livstid i hårt arbete och slaveri med förhoppningen om att kunna påverka provisionen, men i stället har jag blivit arbetslös. Det är Dobras fel. Hon sätter konkurrensmekanismerna ur funktion genom sitt billiga sätt. Dåggen saknar ju fullständigt integritet och bildning. Hon inte bara accepterar, utan visar också aktiv tacksamhet, över att få slava åt morsan i Sverige. Om hon blir anställd som lärare i fjäskeri så kanske hon skulle kunna flytta härifrån förresten. Det vore hur sjukt bra som helst!

Det värsta av allt är kanske att morsan har svartlistat och beslagtagit all min GE och vägrar låta mig gå till Djurmagga och växla till mig nya. Hon säger att hon vill undvika upplopp och tumult på parketten och att vi måste enas om ett valutasystem och att det inte blir mitt. Det är också Dobras fel. Det är tattar-Cobran som flexar garnityr och reser ragg hela tiden. Men tydligen blir vi inte riktigt bedömda efter samma skala Dobra och jag, brudarna gaddar ihop sig vettni. Morsan var rätt schysst innan da Cobra dök upp men nu när hon har börjat köra både med kollektiv bestraffning och könsdiskriminering vetefaan hur man ska göra. Ska allt ta och kolla upp om det är riktigt lagligt det där. Himla tur att man är så charmangt och manlig och har samlat på sig en del feta kontakter under åren. Känner till exempel en jurist som är expert på väghastigheter som säker ställer upp och hjälper mig mot att jag inte biter henne i ändan. Vi får se vad jag kan skaffa mig för förhandlingsfördelar framöver. 

Dino règnes de matières grasses. Dobra sucks!


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé