Äpplesherry och galna tantdagen

Med anledning av internationella kvinnodagen i söndags så var jag bland annat tvungen att gå med på att låta morsan ge mig två pussar på snudan. Yackee säger jag – snusandedräkt och läppglans! Jag undrar när morsan ska köpa cerat med leverpastejslukt. Paddbenet har berättat för mig att man kan beställa sånt på internet, det ser jag fram emot. Man kan köpa mycket prima prylar på internet förresten. Till exempel så är ju jag inhandlad där – en Don med kungligt piratblod och en entreprenör med stort inflytande. Det är typ så jag brukar sammanfatta mig själv i mer formella sammanhang.

Apropå inflytande så släpper Don Dinokoncernen en äpplesherry i dagarna. Jag och morsan var inte helt överens om hur etiketten skulle se ut men nu, äntligen, ligger de i tryckpressen. Eftersom vi jobbade med etikettutseendet på den där “galna-tantdagen” (jag är övertygad om att morsan valde just den dagen på flit för att kunna rättfärdiga sin mangling av mig) så var jag tvungen att gå med på att låta henne välja baksida. Hoppas, hoppas, hoppas att det blir grava tryckfel. Psykotelepatisomaprylen fungerade inte när ninjafeministerna gaddade ihop sig under provsmakningen och tappningen av min Sherry. Dessutom var feministtruppen förstärkt i och med att Pinnen var på besök också, så man hade inte speciellt mycket att sätta emot som kastrerad grundare. Det är rätt hårt ibland att vara ensam snubbe med tre tokiga kärringar faktiskt. Skönt att det dröjer ett helt år till nästa sån där skitdag.

Så här ser arbetsetiketten ut:

Etikett fram
Vem är Don nu då? Skräpet, Zorro, Kissa, Loppan & Daisy – ni är mesar!
Etikett baksida
Jag ska dra Tipex över sista meningen på etiketterna innan Sherryn levereras. Det mesta går ju att korrigera i efterhand.
  

Gamla svennar fattar typ nada av framsidan för det är nämligen skrivet med kyrilliska bokstäver. Översättningen är ren och simpel: Äpplesherry från Don Dinos slott. Jag hade gärna sett att texten på baksidan också kunde vara på kyrilliska och helst utan översättning. För alltid. Ni fattar ju själva vilken kränkning det är att stå upp för nåt dylikt: “Denna butelj är exklusivt tappad för galna-tantdagen 2009”, snacka om att det svider alltså. Ninjafeministerna hävdar visst att det är “internationella dåggdagen” de övriga 364 dagarna om året  – lite skruvad uppfattning för det är inget jag märkt av – till sist orkade jag inte kackla om formuleringen och jag var typ tvungen att ge mig. 

Till försvar, för denna enorma strategiska förlust å mina vägnar, får jag säga att risken var överhängande att morsan skulle plagiera mitt porträtt och kombinera det med nån sorts lyrisk gudinnehyllning. På framsideetiketten! Alltså; det gäller fanimej att vara på sin vakt för kärringarna kan va rätt listiga, fast de är aldrig lika listiga som jag förstås. Hur som helst så är det ju framsidan som räknas och den kammade jag ju hem till sist. Hur många läser typ etiketten på baksidan… Nej, tänkte väl det!

Ja, nu ska jag gå och flisa sönder min torkade grisknorr innan Cobran tar den. Snål-Cobra har nämligen grävt ned sin egen i kuddberget i soffan å sen försöker hon knycka min. Samma visa varje gång… Funderar starkt på att sätta mig i saab-igloon och meditera ett par timmar idag, min manlighet är temporärt mörbultad. 

Dino regerar!


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé