Nudist OCH elallergiker

Pinnen har åkt hem, Kulan och Bejkån har åkt hem, vidriga kusinerna har åkt hem och de osnutna pojkslynglarna har åkt hem. Kylskåpet gapar tomt precis som min mage och jag har bränt alldeles för många kalorier på skogspromenader. Det enda jag har att se fram emot under Juni månads sista dagar är slatten i morsans Makrillslådor. Det är jävligt beige tycker jag.

Förresten så ser morsan ut som en makrill i tomatsås själv. Sommarens första sol kom nämligen igår och den var hon i vanlig ordning inte sen med att utnyttja. Dagen började med att vi gick till sandbankerna på andra sidan sjön – vi brukar hänga där när solen står i zenit. Morsan brukar läsa deckare medan jag smackar flugor och väntar på att kylväskan ska välta. Men igår när vi kom fram så låg det en fet elallergiker, tillika nudist, från Stockholm där och bredde ut sig med en veckotidning och en vakthund. Jag insisterade på att vi skulle skrämma iväg den där jycken och brotta nudistkärringen av stenen – det är ju för faan min sten ju – men morsan den gamla fjärtmesen harklade sig bara lite gran och gick därifrån med mig och Cobran fjättrade i släptåg. Jag fattar ingenting, Pack Di-Do – backa på en fajt, gå hem till ett ekande kylskåp !? Nån måtta får det väl vara på eländet.

Ni fattar ju själva. Här ska ju vi ligga å mojja oss och morsan ska läsa i Nya Jägarskolan hur man passar och styckar ett rådjur. INTE nån elallergisk naken tant med en mupphund som läser stickbeskrivningar. Så är det bara.
Ni fattar ju själva. Här ska ju vi ligga å mojja oss och morsan ska läsa i Nya Jägarskolan hur man passar och styckar ett rådjur. INTE nån elallergisk naken tant med en mupphund som läser stickbeskrivningar. Så är det bara.

Nu har jag lagt mig i sängen med min ärrade och enögda sida uppåt, och varje gång morsan passerar så kör jag psykotelepatisoma-grejen i hopp om att ge henne dåligt samvete och magont så att hon ska begripa att det är dags att kicka igång gamla Violen och dra till Konsum och handla nåt smaskens. Det är dessutom åska i luften, och vem som helst vet ju att man måste ha götta när det åskar. Snabba kolisar frigör ju såna där lugnande hormoner – oxytoxy och serottokanin och allt vad det heter. Det är vetenskapligt bevisat.

Jag längtar efter att Romrom ska komma hem från Svalbard med en massa härligt späck… Jag längtar efter att morsan ska åka till Rumänien så att jag får bo hos farsan och äta Ingelsta-kalkon i flera dagar… Jag längtar efter tiden då man kunde bita en kärnkraftsverksarbetare i benet och stjäla lunchlådan ur handen på honom…


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé