Jag är ingen ren

Jag har hört på omvägar att det skvallras en del om mig. Jag har kollat morsans temporära internetfiler igen och där kan man hitta ett och annat snaskigt. Som senior advisor i Dingochamp är nämligen en av mina viktigaste arbetsuppgifter att sköta omvärldsbevakningen. Så om ni trodde att ni kunde kalla mig för ren i lönndom så trodde ni fel – och jag vet vilka ni är och vart ni bor också.

En del säger att jag är jävligt lik en ren men själv ser jag ingen som helst likhet. Däremot är man ju avis på den som får äta så att magen blir att se ut så där. Det kommer tyvärr aldrig hända mig så länge morsan kontrollerar maten.
En del säger att jag är jävligt lik en ren men själv ser jag ingen som helst likhet. Däremot är man ju avis på den som får äta så att magen blir att se ut så där. Det kommer tyvärr aldrig hända mig så länge morsan kontrollerar maten.

Vem som helst, till och med en enögd, ser ju att jag är mer släkt med en hyena eller en dingo eller nåt.
Vem som helst, till och med en enögd, ser ju att jag är mer släkt med en hyena eller en dingo eller nåt.

Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé