Min fjärde jul i Sverige!

I morse var jag och kaffehunden i rasthagen och brottades. Jag och Java har mycket roligare när inte Cobran är med för hon ska bara ha allt för sig själv hela tiden. Men jag har lite problem med mina gamla frostskador i tassarna i det här sibiriska klimatet så det blev bara en kort tur i pudersnön innan jag fick komma hem och äta mitt jul-smasko! Jul-smasko är bäst! Finns det mer?

Här är några julhälsningar från oss:

Det här är mitt rätta element... hoppas det ligger köttskav i alla paket.
Det här är mitt rätta element… hoppas det ligger köttskav i alla paket.
Cobran i ett nötskal: "Ge faan i mina leksaker - tomten är min också, jag ska rycka tussar ur skägget på honom".
Cobran i ett nötskal: "Ge faan i mina leksaker – tomten är min också, jag ska rycka tussar ur skägget på honom".
Ja vad ska man säga om kaffehunden... hon är rätt snäll, trivs i det här gänget, brottas lagom tufft med en senior som jag.
Ja vad ska man säga om kaffehunden… hon är rätt snäll, trivs i det här gänget, brottas lagom tufft med en senior som jag.

Nä, nu ska jag ta med morsan på lite frolicsök ute i snön. Sen har jag lovat att sitta barnvakt åt systrarna Terror när morsan och Kentauren åker och äter julmiddag hos Bumlingsystrarna. Nog för att jag är extra gullig när det är jul men så gullig att jag står ut med Bumlingarna händer inte ens på min fjärde julafton i Sverige. Kentaurens farsa har nån bisarr idé om att vi ska bli en stor glad familj allihop…

Julefrid ska det va!


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé