Mellandagar

Det har varit en annorlunda jul i år. Paketen har blivit feladresserade, det har varit för lite smaskingar och fel dåggar syns på bilderna.

Om vi börjar med det feladresserade paketet så kan jag berätta att morsan fick ett ett halband av min faster. På halsbandet stod det ”smasko volante” – och då undrar man ju hur kopplingen är – om det inte är så att det var meningen att JAG skulle få halsbandet. Eller är det helt enkelt så att faster har en crush på mig i lönndom och försöker påminna morsan om att jag ska ha mera mat? Eller kanske tycker faster att morsan kan behöva hotta upp sig lite och symboliskt smycka sig med min exklusiva stjärnstatus? Jag betraktar i alla fall mig själv som inspirationskällan till halsbandet och därmed är det också mitt, vidare tänker jag bära det när jag ska blixtra med gaddarna åt de mötande dåggarna på strandpromenaden.

Spana in nya gangsta-halsbandet! Gissa många som är fett avis på mig nurå!
Spana in nya gangsta-halsbandet! Gissa många som är fett avis på mig nurå!

Smaskingarna har varit för få i år eftersom det är andra hundar som suttit med vid matbordet på julafton. Jag har sett bildbevis på att nån av bumlingsystrarna tar hand om juldisken… att det ligger nån svart lurvig stinkbomb i morsans knä och blir kliad… att det är ett stort vitt spöke som lurar på mina prinskorvar… Men om jag får välja mellan att tävla om disken med en Bumlingsyster eller vänta hemma på rester så väntar jag hellre hemma. Däremot skulle jag kunna tänka mig att tävla med Spöket om prinskorven… hon är inte lika snabb och farlig som Bumlingarna.

Min faster och Spöket som typ är nån släkting till den där labradoren som jag är besatt av. Men korv vid julbordet det får hon minsann...
Min faster och Spöket som typ är nån släkting till den där labradoren som jag är besatt av. Men korv vid julbordet det får hon minsann…

Innan systrarna terror flyttade in och började riva i linneduken så fick jag också sitta med vid middagsbordet på julafton.
Innan systrarna terror flyttade in och började riva i linneduken så fick jag också sitta med vid middagsbordet på julafton.

Annars var det faktiskt rätt bra lönsamhet i att sitta barnvakt åt terror-glina. Både Kentauren, hans faster och hans farmor hade flera paket till mig. Totalt fick jag ungefär hundra tuggpinnar och tjugo grisöron – för fyra timmars glin-passning – och det enda jag gör när jag är barnvakt är att jag morrar lite på drygskåpen när de är för ivriga! Speciellt Kentaurens faster gillar mig fastän vi aldrig har träffats – hon tycker synd om mig tror jag. Hon sa att det förmodligen var bra att hon slapp träffa oss rumänska utsvultna dåggar på julafton eftersom hon skulle vara tvungen att skaffa sig en hel rumänsk stab själv annars. Och det vore ju dåligt för mig för då skulle hon ju ge sin rumänska stab en massa smasko-volante i stället för att slå in dem i paket till mig. Kompensation för dåligt samvete är den bästa presenten tycker jag!!!

Undrar vad Romrom kan tänkas kompensera med när hon kommer hit och hälsar på om några dagar… vi har inte träffats på flera månader så där har jag en del innestående.

P.S
Här är det hur mycket snö som helst och om ni ser nåt som ser ut som en vörtlimpa på rymmen i snön så vet ni att det INTE är jag.

Fatta hur mycket snö vi har här! Den där labradoren som bor i mig gillar att busa runt i snön med kaffehunden lite då och då men om jag själv får bestämma så stannar jag hellre inne.
Fatta hur mycket snö vi har här! Den där labradoren som bor i mig gillar att busa runt i snön med kaffehunden lite då och då men om jag själv får bestämma så stannar jag hellre inne.


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé