Den perfekta interiören

Nu vet jag vart det är jag ska flytta! Jag har hittat den perfekta lokalen med den perfekta interiören. Igår skulle morsan gå och köpa tassalva och en ny klotång så jag hängde med henne bort till Reginas Zoo. När man slog upp dörren så möttes man av de ljuvligaste dofter, ljudet av akvariebubbel och fågelkvitter. På hyllorna låg det raskatter och sov och det var en as-hygglo brud som kom fram och frågade vad hon kunde göra för mig. Jag satt mig ner mitt framför henne och viftade lite med stumpen och smackade och sa att jag var hungrig och vips så kom det fram en godisburk och jag fick en hel näve. På väggarna hängde det korgar som dignade av hudrullar, grisöron, oxöron, knorrar, leverbitar och kex. Mitt öga snurrade som ett chokladhjul i skallen och det droppade saliv ur mina mungipor – jag var så tagen av alla ljuvliga kadaverdofter och denna överväldigande syn av smasko-volante att jag inte ens märkte när siameskatten passerade och strök sig mot mitt bakben. Medan morsan plockade ner smaskingar från väggen så luktade jag runt i korgarna på nosnivå och fastnade för en tuggis som såg ut som en amerikansk jättekaka. Morsan tittade på mig och log och sa ”varsågod Dino”, jag smulade raskt i mig hela kakan och perfekt tajmat med att jag städade upp de sista smulorna så kom den sagolika hygglo-bruden tillbaka med klotång och tassalva och vi gick till kassan. Hon tittade med värme på mig och sa att jag var så vaken, atletisk och snygg. Då sträckte jag lite extra på mig och lade upp mina tjusiga framben på disken och mötte hennes blick och vips så trollade hon fram godisburken igen och gav mig en till näve smasko. När morsan hade betalat och gick mot utgången så satte jag mig ner och tittade frågande på henne: ”Vart är du på väg pucko, en sån här guldgruva kan man ju inte lämna när man äntligen har hittat den, du kan ju glömma att jag hänger med hem till terrorbrudarna när jag kan stanna här.” Efter en del lockande och pockande och löften om återbesök så följde jag med morsan ut ur matoasen, men jag gick demonstrativt långsamt och motvilligt.

Kommer ni ihåg Påläggstungan? Jag rekryterade henne till befäl över Gula hundarnas armé region västra Sverige. Ikväll så ska hon vara med i teve på Skavlan. Hela Team Dingos kommer att sitta soffade på östkusten och hålla tassarna för att hon sköter sitt ambassadörsskap. Till och med Team Ovtjarkorna i Rumättvik ska hålla sig vakna och gissa om de kommer att gräma sig över att jag rekryterade drottningen till oss innan de ens hann upptäcka henne. Ha ha! Klockan nio på kanal 1 är det som gäller.

Påläggstungan i Skavlan får ni inte missa! Egentligen så borde Lilla Benet ha varit med också, fatta vilken bra reklam det skulle ha varit.
Påläggstungan i Skavlan får ni inte missa! Egentligen så borde Lilla Benet ha varit med också, fatta vilken bra reklam det skulle ha varit.

Efter att Påläggstungan satt i Oslo i en tevestudio kom det till min kännedom att någon har stulit mitt varumärke och öppnat restaurang i samma stad. Tyvärr fick jag detta rapporterat ett par timmar för sent annars hade Påläggstungan kunnat styra upp sitt första internationella tillslag.

Den som är i Oslo nästa gång måste kartlägga det här stället. Observera att "Dino's" inte är en del av DonDinoKoncernen utan ägaren är numer endast en ertappad profitör.

Nu ska jag dra mig in i sovrummet för morsan ska kicka igång det där eländiga försnablade tröskverket. So long!


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé