Cobra-Majkel

Morsan har ju förbjudit mig att lägga ut Cobran på Blocket under kategorin “Husdjur säljes” så jag funderar på hur man kan marknadsföra henne för uthyrning i stället. Det där med “leasing-dågg” är nog inte så dumt – då kan man ju ta betalt i grisöron kontinuerligt. Om jag skulle få en stor engångsbetalning så är ju risken att Kaffehunden ska vara med och kalasa överhängande och då tar allt smasko slut på en gång… Men om man kunde få typ tio grisöron per dag för Cobran så skulle det ju vara en win-win! Hon uppträder som look-alajk på firmafesten och jag får lugn och ro här hemma. Nån som är intresserad?

Inte så långsökt va!?
Inte så långsökt va!?

Nu undrar morsan vad jag håller på med så det är bäst jag klappar igen locket på datorn innan hon ser.

Go natt.


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé