Paparazzi

Hrm… jag smög som en indian idag för att kolla vad Cobran och Kaiser-Kalven hade för sig. De hade fett skittråkigt hela tiden, bara en massa träning och snålt med smaskingar. Det var tur för Kaiser-Kalven att jag inte kunde närvara officiellt för då hade jag haft svårt att låta bli att skrämma iväg honom på livstid. Men det känns bra för mig att veta att morsan sysselsätter Cobran med tråkiga aktiviteter så jag kan stanna hemma i lugn och ro och ta mig en eftermiddagslur. När morsan och Cobran kommer hem så brukar jag och Gummibenet få gå på en egen korvpromenad, då har morsan allt fokus på Java och jag har allt fokus på morsan. Precis som det ska va. Morsan råddar terroristerna och jag råddar morsan.

De ser snarare ut som Helan och Halvan än Ler och Långhalm... snacka omaka par alltså. Och det bästa är att Cobran regerar, man behöver aldrig skämmas över hennes attityd när det kommer Svenne-dåggar med självförtroende. Ett-noll till rumänerna!
De ser snarare ut som Helan och Halvan än Ler och Långhalm… snacka omaka par alltså. Och det bästa är att Cobran regerar, man behöver aldrig skämmas över hennes attityd när det kommer Svenne-dåggar med självförtroende. Ett-noll till rumänerna!

Hur kul kan det va liksom, hänga med en dregglande långbent kalv som stinker testo inom en mils radie?
Hur kul kan det va liksom, hänga med en dregglande långbent kalv som stinker testo inom en mils radie?

Ni kan ju klicka på play om ni vill se kalven och vesslan in action:


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé