Pansjoliv i helgen

Imorgon bitti åker morsan till Rumänien. Äntligen får man lite lugn och ro asså! Hon kan gott stanna lääänge tycker jag. Jag gillar nämligen att vara hemma hos Rom-Rom, i synnerhet sedan hon installerat en luftvärmepump i sin lya så det blåser varmluft över min soffa dygnet runt. Sen är det ju disken förstås som är helt maxad hemma hos Rom-Rom, disken – den goda sidan av feminismen. Cobran slarvar ofta med grytan och långpannan, och Rom-Rom tycker att det är besvärligt att gno med Svinto så det mesta faller på min lott att utföra. Det ska vara en äkta kung-dingo till sånt! Annat är det när morsan bevakar, då ska minsann Cobran slicka flottet och jag ska skava på det torra och fastbrända.

Jag ser i alla fall fram emot en morso-befriad och välbehövd semester på Rom-Roms disk-spa. Det är annat än mager rumänsk varmkorv det.

Kanske kan det blir lite mer av den här varan i helgen. Hoppas, hoppas, hoppas. Jag är ju trots allt lite halt sedan jag sprang in i den där jävla rotvältan med blinda sidan för några dagar sedan. Jag ska halta mig lite extra så Rom-Rom får dåligt samvete.
Kanske kan det blir lite mer av den här varan i helgen. Hoppas, hoppas, hoppas. Jag är ju trots allt lite halt sedan jag sprang in i den där jävla rotvältan med blinda sidan för några dagar sedan. Jag ska halta mig lite extra så Rom-Rom får dåligt samvete.
Här är magra Körv-Dina i somras, vi får se efter helgen om hon har körvat till sig nåt mer.
Här är magra Körv-Dina i somras, vi får se efter helgen om hon har körvat till sig nåt mer.

Hellre är jag en Pastej-Dino i Borlänge än en Körv-Dina i Medgidia!


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé