Morso hemma igen

Man kan aldrig lita helt på ett fruntimmer. De är känslosamma, nyckfulla grinkärringar hela högen… Ska man verkligen behöva lyssna på sånt här tjat efter morsans senaste rumänienresan “åh vad jag älskar Ursu, om det inte vore för dig Dino så skulle Ursu flytta hit på momangen, Ursu älskar mig också och han pussas frivilligt”.

Jag blir så irriterad på sånt här fjäskeri. Morsan säger att jag är en fjantig chihuahua jämfört med Ursu och att Ursu också är hennes själis precis som jag.
Jag blir så irriterad på sånt här fjäskeri. Morsan säger att jag är en fjantig chihuahua jämfört med Ursu och att Ursu också är hennes själis precis som jag.

Som om det inte vore nog med morsans dyngprat så är också Rom-Rom i högform. Rom-Rom fick mersmak på att ha en alldeles egen hund när hon tog hand om Java-Snava och nu har hon insett att hennes liv kommer att bli väldigt trist när hon går i pension i sommar. När hon tittade på bilderna från morsans resa och kom fram till en tanig fläckig dågg-brud med hängöron så brast hon ut i ett tårögt “den där hunden skulle jag vilja ha!”. Vad ska man säga – vilket svek asså… Hallå!!! Du har ju mig ju – hur mycket som helst, jag kan flytta hit permanent och ta hand om dig för alltid. Det enda jag begär är den sköna soffan under luftvärmepumpen, ensamrätt på disken och pussfritt! Snacka om att man skulle byta upp sig om man blev sambo med Rom-Rom jämfört med att bo i morsans kallhål i Värmland. Jag tycker att Ursu kan flytta in i kallhålet istället om han nu är så jävla bra.

Rom-Rom har nu börjat vidta en rad åtgärder för att liksom vänja mig successivt vid att jag inte kommer att få vara kung längre hemma hos henne…

På mitt kylskåp hemma hos Rom-Rom ser det ut så här. Alla begriper att det är just mitt kylskåp och ingen obehörig brukar göra sig omaket att göra intrång.
På mitt kylskåp hemma hos Rom-Rom ser det ut så här. Alla begriper att det är just mitt kylskåp och ingen obehörig brukar göra sig omaket att göra intrång.

Högst upp på Rom-Roms städskrubb sitter jag och tittar ut med mitt allsmäktiga öga över hela köket. Snacka om att städskrubben är överdrivet snyggt dekorerad asså.
Högst upp på Rom-Roms städskrubb sitter jag och tittar ut med mitt allsmäktiga öga över hela köket. Snacka om att städskrubben är överdrivet snyggt dekorerad asså.

Men nu! har också den töntiga Polly gjort entré genom att visa sin fläckiga snuda på skafferidörren. Fatta att det är här inne alla mina tuggo-smackosar ligger, mina lajt-kulor och mina märgben. Det är förjävligt.
Men nu! har också den töntiga Polly gjort entré genom att visa sin fläckiga snuda på skafferidörren. Fatta att det är här inne alla mina tuggo-smackosar ligger, mina lajt-kulor och mina märgben. Det är förjävligt.

För att riktigt gotta sig i mina kraftigt inskränkta framtida privilegier så skriver Rom-Rom "Hjärta Polly" till och med på snusdosan.
För att riktigt gotta sig i mina kraftigt inskränkta framtida privilegier så skriver Rom-Rom "Hjärta Polly" till och med på snusdosan.

Som jag tror att ni alla har förstått är det inte helt lätt att vara ensam och kullös kung med morsan och Cobran i flocken och med Rom-Rom som sin enda semester och tillflyktsort. Om nu Rom-Rom ska ha en egen rumänsk bebbe så vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen.

Jorå, ni kan se sjäva vilka knäppa fruntimmer man tvingas stå ut med. Det händer titt som tätt att de sätter planteringskorgar på huvet och fotograferar sig själva.
Jorå, ni kan se sjäva vilka knäppa fruntimmer man tvingas stå ut med. Det händer titt som tätt att de sätter planteringskorgar på huvet och fotograferar sig själva.

Glömde förresten berätta att den magra Dina som kom till hägnet i somras numer ser ut som en liten läcker prinskorv och att hon förmodligen kommer att få ett hem i Sverige när som helst. Men hon ska inte flytta hit i varje fall. Morsan säger att hon är alldeles för “rar och känslig” för att trivas ihop med Cobran. Mmm… men jag då!?


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé