Min fitness-hemlis

Jag får ju ofta komplimanger över min breda snygga ryggtavla, mina starka paddben och min utsökt gräddiga mage. Många undrar hur jag bär mig åt för att hålla en så atletisk form högt upp i åldern så jag tänkte delge er min fitness-hemlis idag. Den går ut på att du tränar den som tror sig vara din personliga tränare. Allt handlar om att äta energitätt, röra sig explosivt i små mängder och vila. Framförallt vilan är viktig för det är då man bygger muskler.

1. Sitt ner på hela gumpen och visa tydligt att du kräver samma isolering under tassarna som på din muskulösa bullstjärt om det är kallgrader ute. Vägra alla inviter till lek och trams.
1. Sitt ner på hela gumpen och visa tydligt att du kräver samma isolering under tassarna som på din muskulösa bullstjärt om det är kallgrader ute. Vägra alla inviter till lek och trams.
2. Bara sitt helt stilla, ha tålamod, vänta, nonchalera och kosta på dig en extra missnöjd blick. Tålamod är A och O i dessa sammanhang, den som är mest envis vinner.
2. Bara sitt helt stilla, ha tålamod, vänta, nonchalera och kosta på dig en extra missnöjd blick. Tålamod är A och O i dessa sammanhang, den som är mest envis vinner.
3. Ingen smasking än? Låtsas sova, visa att det enda du vill ha är lite köttigt smasko och en skön säng. Snart trillar vi över mållinjen, aj pråmiss!
3. Ingen smasking än? Låtsas sova, visa att det enda du vill ha är lite köttigt smasko och en skön säng. Snart trillar vi över mållinjen, aj pråmiss!
4. När din personliga tränare börjar fatta vinken och prassla efter nåt gött i fickan så uppmuntrar du henne/honom. Inte för mycket och inte för lite. Bara så pass lagom att hon/han fattar att ni börjar närma er ett samarbete.
4. När din personliga tränare börjar fatta vinken och prassla efter nåt gött i fickan så uppmuntrar du henne/honom. Inte för mycket och inte för lite. Bara så pass lagom att hon/han fattar att ni börjar närma er ett samarbete.
5. Den personliga tränaren inser snart att det enda sättet att få en luttrad explosiv veteran att bränna kalorier är att locka med fler kalorier. Här ser ni hur den första biten julkorv flyger iväg i luften och hur jag målmedvetet och galant kastar mig efter den. Om du är enögd så är det viktigt att det inte finns träd, rotvältor, betonggrisar mm på träningsfältet som du i ivern kan springa in i.
5. Den personliga tränaren inser snart att det enda sättet att få en luttrad explosiv veteran att bränna kalorier är att locka med fler kalorier. Här ser ni hur den första biten julkorv flyger iväg i luften och hur jag målmedvetet och galant kastar mig efter den. Om du är enögd så är det viktigt att det inte finns träd, rotvältor, betonggrisar mm på träningsfältet som du i ivern kan springa in i.
6. Uppmuntra din personliga tränare genom att skynda dig tillbaka med ett positivt kroppspråk. Snart kommer det fler smaskingar flygandes - så var beredd!
6. Uppmuntra din personliga tränare genom att skynda dig tillbaka med ett positivt kroppspråk. Snart kommer det fler smaskingar flygandes – så var beredd!
7. Överdriv gärna din entusiasm med rivstarter. Rivstarterna är dåggarnas motsvarighet till styrkelyftarnas knäböj och kan ge träningsvärk om man inte är van. Botemedlet mot träningsvärk är mer mat och mer vila. Hurra!
7. Överdriv gärna din entusiasm med rivstarter. Rivstarterna är dåggarnas motsvarighet till styrkelyftarnas knäböj och kan ge träningsvärk om man inte är van. Botemedlet mot träningsvärk är mer mat och mer vila. Hurra!
8. Nästa övning kallar jag för "räven". Den är bra för att liksom skaka bort eventuell mjölksyra ur musklerna och för att värma upp inför nästa explosiva basövning "dingopress".
8. Nästa övning kallar jag för "räven". Den är bra för att liksom skaka bort eventuell mjölksyra ur musklerna och för att värma upp inför nästa explosiva basövning "dingopress".
9. Morsan kallar den här övningen för Dinos bänkpress. Själv kallar jag den kort och gott för dingopress. Här kan man passa på att spela lite på att det är drygt att skjuta ifrån med framtassarna - då kommer din personliga tränare automatiskt att kasta julkorven en kortare sträcka än du tror för att du ska hinna bromsa med överkroppen. Kan ge många sköna extra korvsnuttar om man maskar fett!
9. Morsan kallar den här övningen för Dinos bänkpress. Själv kallar jag den kort och gott för dingopress. Här kan man passa på att spela lite på att det är drygt att skjuta ifrån med framtassarna – då kommer din personliga tränare automatiskt att kasta julkorven en kortare sträcka än du tror för att du ska hinna bromsa med överkroppen. Kan ge många sköna extra korvsnuttar om man maskar fett!
10. Skutta lite lätt för att visa att du börjar tycka att det är dålig lönsamhet på träningen. Det är för lite korv! Fem till tio minuters explosiva övningar räcker gott och väl.
10. Skutta lite lätt för att visa att du börjar tycka att det är dålig lönsamhet på träningen. Det är för lite korv! Fem till tio minuters explosiva övningar räcker gott och väl.
11. Avsluta träningspasset med "snöplogen". Skit fullständigt i din tränare och ägna dig åt det du gillar själv.
11. Avsluta träningspasset med "snöplogen". Skit fullständigt i din tränare och ägna dig åt det du gillar själv.
12. Din personliga tränare är förmodligen inte på alerten efter några minuters "snöplog" och det är då du ska passa på att jaga ett rådjur eller en skoter. Då lovar jag att hela korvpåsen kommer fram snabbare än blixten.
12. Din personliga tränare är förmodligen inte på alerten efter några minuters snöplog och det är då du ska passa på att jaga ett rådjur eller en skoter. Då lovar jag att hela korvpåsen kommer fram snabbare än blixten.
Efter ett sånt träningspass kan man lugnt gå hem och lägga sig i sängen och njuta sin avbild i toppen på adventsgranen och göra en balansräkning på energiåtgången. Idag gjorde jag av med ca 300 kalorier och fick in ca 1700 kalorier. Ett mycket väl utfört träningspass av mig måste jag säga!
Efter ett sånt träningspass kan man lugnt gå hem och lägga sig i sängen och njuta sin avbild i toppen på adventsgranen och göra en balansräkning på energiåtgången. Idag gjorde jag av med ca 300 kalorier och fick in ca 1700 kalorier. Ett mycket väl utfört träningspass av mig måste jag säga!
Den som föredrar att se ut som en pälsräka kan ju annars välja att ta tips från Cobran.
Den som föredrar att se ut som en pälsräka kan ju annars välja att ta tips från Cobran.
Cobrans bästa pälsräke-tips lyder: Spring av bara helvete, jaga allt som går att jaga och låt dig aldrig mutas av en korvbit. Kom inte på inkallning förrän vargarna börjar yla vid skymningen, det är först då du saknar din egen flock.
Cobrans bästa pälsräke-tips lyder: "Spring av bara helvete, jaga allt som går att jaga och låt dig aldrig mutas av en korvbit. Kom inte på inkallning förrän vargarna börjar yla vid skymningen, det är först då du saknar din egen flock."

Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé