Snuskkalendern

Slabbidaskare är för mupphundar. Att man får sig en på snudan då och då i utbyte mot en prinskorv går väl an i nödfall men att det finns rumänska hundar som är så muppiga att de delar ut slabbisar själva det trodde jag inte förrän morso monterade ihop en snuskkalender. Hon har lovat att jag ska få äta halva älgfilén på Njo Jers Iiv om hon får sätta in min bild i kalendern före julafton. Men jag är ju en rakryggad dingo som är van att göra affärer så det kan hon glömma. Fixa till en win-win deal först säger jag!

Sen vet man ju generellt hur brudar är alltså – först ska det va en “liten puss” och sen ska det va “en till liten puss” och rätt vad det är så tillhör slabbidaskandet ens naturliga vardag. Och ska hon dessutom ha bildbevis på det så lär man bli påmind om sitt klavertramp varje dag resten av livet. Nej tack – jag är ingen kalenderpojke!

Jag tycker det är dags för morso att dra en sväng till Rumänien igen för hennes snuskkalender driver mig till vansinne.
Jag tycker det är dags för morso att dra en sväng till Rumänien igen för hennes snuskkalender driver mig till vansinne.

Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé