Lördagsjobb

Idag snöar det, så jag ska bara ligga inne och chilla vid kaminen, om morsan blir uttråkad så får hon ta fram dockteatern för jag tänker inte bjuda på nån underhållning, det är ett som är säkert. Tror inte ens att Cobran vill hänga med ut idag såvida morsan inte lyckas skrämma fram ett rådjur eller nåt. I lördags däremot så var det uppiggande väder så då följde jag med brudarna till Slädsjön för att kolla hur långt våren hade kommit där.

Vi måste ha koppel på oss när vi är nära sjön för morso är så rädd för att Cobran ska lura ut mig på brottning på tunn is. Cobran vart skitsur.
Vi måste ha koppel på oss när vi är nära sjön för morso är så rädd för att Cobran ska lura ut mig på brottning på tunn is. Cobran vart skitsur.
Bara för att visa sitt missnöje så grävde hon fram en fläck med älgkiss som hon gned sig i.
Bara för att visa sitt missnöje så grävde hon fram en fläck med älgkiss som hon gned sig i.
Mmm... själv sätter jag ju hygienen högt upp på prioriteringslistan så jag är glad att Cobran offrar sig på snuskrullning, det får nämligen morsan att snabbt ta fram smaskingarna. Cobran tar sin i munnen och spottar ut den sen morrar hon lite när jag vill ha hennes. Hon brukar äta smaskingarna bara för att jag inte ska få dem, det gjorde hon idag också.
Mmm… själv sätter jag ju hygienen högt upp på prioriteringslistan så jag är glad att Cobran offrar sig på snuskrullning, det får nämligen morsan att snabbt ta fram smaskingarna. Cobran tar sin i munnen och spottar ut den sen morrar hon lite när jag vill ha hennes. Hon brukar äta smaskingarna bara för att jag inte ska få dem, det gjorde hon idag också.
Så fort vi kom bort en bit från sjön så fick vi äntligen vara lösa. Morsan tittade på julgran 2011 och närde sina torpardrömmar.
Så fort vi kom bort en bit från sjön så fick vi äntligen vara lösa. Morsan tittade på julgran 2011 och närde sina torpardrömmar.
Jag och Cobran drog några simultantittningar mellan brottningsmatcherna men det verkade inte vara nåt läckert på gång i skogen idag.
Jag och Cobran drog några simultantittningar mellan brottningsmatcherna men det verkade inte vara nåt läckert på gång i skogen idag.
Cobran tycker att jag är en trött gubbe som inte orkar hålla hennes tempo så hon drog en repa för att testa hållfastheten på skaren. Hon har stora ankfötter min tapirnästa syrra så det gick bra för henne.
Cobran tycker att jag är en trött gubbe som inte orkar hålla hennes tempo så hon drog en repa för att testa hållfastheten på skaren. Hon har stora ankfötter min tapirnästa syrra så det gick bra för henne.
Sämre är det för mig som har små nätta pumps-tassar, så fort jag tar i för mycket så drattar jag igenom skaren. Jag smög runt som en indian i högklackat och väntade på att morsan skulle kasta upp smaskingar som aldrig kom.
Sämre är det för mig som har små nätta pumps-tassar, så fort jag tar i för mycket så drattar jag igenom skaren. Jag smög runt som en indian i högklackat och väntade på att morsan skulle kasta upp smaskingar som aldrig kom.
Aldrig ska man få sin mat lättvindigt, det ska slitas och kroppsarbetas hela tiden. Medan Cobran grejade på med sitt så petade morsan ner mina smaskingar i djupa frusna älgspår så jag fick gräva flera decimeter för att komma åt dem. Tyypist att man alltid ska måsta göra av med fler kalorier än man får in.
Aldrig ska man få sin mat lättvindigt, det ska slitas och kroppsarbetas hela tiden. Medan Cobran grejade på med sitt så petade morsan ner mina smaskingar i djupa frusna älgspår så jag fick gräva flera decimeter för att komma åt dem. Tyypist att man alltid ska måsta göra av med fler kalorier än man får in.

Värst av allt är att Max ska komma hit i helgen och bo med oss. Jag har aldrig träffat honom men morsan träffade honom i Medgidia för ett år sedan och han är nån typ av gullgubbe i smyg för henne för han bodde i en mörk lada och var livrädd för folk. Jag gillar inte stora gamla gubbar som ska äta av mina smaskingar och flirta med Styggo-Snyggo. Det är bättre när det kommer hit småglin från Göteborg och hälsar på – de gills liksom inte riktigt. De kan Cobran skrämma iväg själv så jag får lugn och ro.

Det här var i januari förra året när morso träffade Max, eller Elegantul som han hette då. Ni hör ju själva vilket namn - jag kan inte se att han har små nätta pumps-tassar. Det är jag som borde ha hetat Don Dino di Elegantul eller nåt.
Det här var i januari förra året när morso träffade Max, eller Elegantul som han hette då. Ni hör ju själva vilket namn – jag kan inte se att han har små nätta pumps-tassar. Det är jag som borde ha hetat Don Dino di Elegantul eller nåt.

Jag ska tjalla sen vad vi tycker om gammelgubben. Om morsan ska köra smasking i älgspår och pinata med honom så lär han ju inte vilja komma tillbaka till oss frivilligt i alla fall. Jag är helt säker på att hans morso är mer generös än vad min morso är för såvitt jag kan förstå så har han lagt på sig minst tio kilo på ett år. Själv har jag bara ökat kroppshyddan i takt med inflationen liksom.


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé