Kan inte hålla mig…

… till efter helgen, måste uppdatera en snabbis.

Maten verkar aldrig sina på det här stället, och lugn och ro är det för en gångs skull. Ingen drake i sängen som morrar på mig och vaktar begravda tuggben. Äntligen kan jag få blomma ut som den livsnjutande surgubbe jag är.
Maten verkar aldrig sina på det här stället, och lugn och ro är det för en gångs skull. Ingen drake i sängen som morrar på mig och vaktar begravda tuggben. Äntligen kan jag få blomma ut som den livsnjutande surgubbe jag är.
Styggo-Snyggo håller nämligen ställningarna i köket.
Styggo-Snyggo håller nämligen ställningarna i köket.
Styggo-Snyggo har redan lindat Max runt sin tass och Max verkar ha lindat morsan runt sin... han kör stenhårt med psyko-telepati-soma-metoden, han tittar på henne, ser ledsen ut och duttar till henne med tassen så fort han får chansen. Cirkeln är typ sluten.
Styggo-Snyggo har redan lindat Max runt sin tass och Max verkar ha lindat morsan runt sin… han kör stenhårt med psyko-telepati-soma-metoden, han tittar på henne, ser ledsen ut och duttar till henne med tassen så fort han får chansen. Cirkeln är typ sluten.

Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé