Max, maxat med smask

Nu är Max här. Han hade med sig en hel korg med egen mat och en massa smaskingar till mig och Cobran också, såna extra smaskiga smaskingar som morsan aldrig bjuder på annars. Max gör typ allt han kan för att vi ska bli vänner men det har jag ingen lust med. Nej, jag lånar hellre ut morsan så får jag vara ifred från båda två. Förhoppningsvis slipper jag undan någon av långpromenaderna också under helgen, jag ska bara ligga i sängen och tugga torkad oxbiff och skälla till då och då när han försöker komma fram och ställa sig in. Cobran verkar gilla Max, då får man kanske en viss avlastning från brottningsmatcherna också. Om Max ska fortsätta fjanta sig och ställa sig in och ha med sig så mycket smask så får han gärna stanna för alltid. Nemas problemas!

Vet ni att han väger typ tio kilo mer än mig, snacka om bra argument för att jag ska få höja min matchvikt alltså. Den som bestämmer måste ju väga mest, eller hur! En morsgris är han också, han ligger fortfarande innanför dörren och väntar på att hans morsa ska komma tillbaka.
Vet ni att han väger typ tio kilo mer än mig, snacka om bra argument för att jag ska få höja min matchvikt alltså. Den som bestämmer måste ju väga mest, eller hur! En morsgris är han också, han ligger fortfarande innanför dörren och väntar på att hans morsa ska komma tillbaka.
Men det är fritt fram att låna min morsa hur mycket han vill, jag klarar mig själv hur bra som helst.
Men det är fritt fram att låna min morsa hur mycket han vill, jag klarar mig själv hur bra som helst.

Den fullständiga rapporten kommer efter helgen.


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé