Töntig svacka

Ja, asså ibland överraskar jag morsan fett. Sen Max åkte hem till sig har jag blivit en riktig tönthund på nåt sätt. Jag fattar inte riktigt själv vad som har hänt för jag är inte riktigt mitt rätta jag längre, jag är typ inne i en riktigt äkta töntig brudsvacka. Jag menar, i normala fall så skulle jag aldrig tillåta att Cobran stökade runt inomhus, jag brukar alltid skälla ut henne när energinivån blir för hög tills hon hoppar upp i sängen som är en frizon för drakar. Men nu asså, ja ni ser ju själva på bilderna… jag hoppas att det bara är ett vårvirus som snart går över. Hur ska de Gula hundarna annars kunna respektera och följa mig om jag är en gul mespropp som ligger på golvet och kärleksbrottas med en tapirnäst småulv? Ja, den kan man klura på. Bara en sån sak som att jag kan skriva ut det annars notoriskt censurerade ordet som börjar på k- och slutar på -ärlek är ett symptom på nån typ av förrvirring. Det liksom kryper i mig och snurrar som en tombola framför ögonen när jag inser vad det har blivit av mig.

Hur kan man vara så lättlurad så man faller för Styggo-Snyggos manipulationer?
Hur kan man vara så lättlurad så man faller för Styggo-Snyggos manipulationer?

Fattar ni hur mager jag är - jag kan gömma mig bakom en pälsräka! Nu är det dags att övertala morsan att ta nya tag inför Beach 2011, så här kan det inte fortsätta. Snart ska väl nån parkera mellan revbenen på mig också...
Fattar ni hur mager jag är – jag kan gömma mig bakom en pälsräka! Nu är det dags att övertala morsan att ta nya tag inför Beach 2011, så här kan det inte fortsätta. Snart ska väl nån parkera mellan revbenen på mig också…

Sen tog Cobran ett grabbatag om mitt nackskinn och vräkte omkull mig så jag fick flasha gräddmagen.
Sen tog Cobran ett grabbatag om mitt nackskinn och vräkte omkull mig så jag fick flasha gräddmagen.

Snart fick jag nog, nån måtta på förödmjukelserna får det allt vara. Jag drog en djup suck för att visa mitt missnöje och dissade henne totalt medan hon ivrigt försökte pussa mig.
Snart fick jag nog, nån måtta på förödmjukelserna får det allt vara. Jag drog en djup suck för att visa mitt missnöje och dissade henne totalt medan hon ivrigt försökte pussa mig.

Karaktärssvag som jag verkar ha blivit så kunde jag inte stålsätta mig. Hennes morrhår kittlade i mungipan och jag var bara tvungen att tugga lite på hennes lösskinn.
Karaktärssvag som jag verkar ha blivit så kunde jag inte stålsätta mig. Hennes morrhår kittlade i mungipan och jag var bara tvungen att tugga lite på hennes lösskinn.

Cobran vill bara vara den som bestämmer hela tiden så när hon äntligen fick som hon ville så började hon spela svårflirtad. Då fick jag dynamit i mina gula gubb-ben och hoppade upp och bet henne i svansroten. Det är så man ska krusa isfröknar.
Cobran vill bara vara den som bestämmer hela tiden så när hon äntligen fick som hon ville så började hon spela svårflirtad. Då fick jag dynamit i mina gula gubb-ben och hoppade upp och bet henne i svansroten. Det är så man ska krusa isfröknar.

Då jädrar blev det fart på draken som genast hoppade jämfota upp i frizonen. Jag visste väl det som erfaren strateg att svansrotsgreppet skulle vara effektivt.
Då jädrar blev det fart på draken som genast hoppade jämfota upp i frizonen. Jag visste väl det som erfaren strateg att svansrotsgreppet skulle vara effektivt.

Här värmer vi upp inför fyspasset som vi ska ha i skogen, bara klicka på pläj:

I skogen försvann Styggo-Snyggo några minuter och när hon kom tillbaka hade hon med sig ett horn efter nån ful stor älg som stångats mot ett träd. Ingen fick gå nära, morsan bara skrattade och Cobran fick bära med sig hornet i munnen alla fem kilometrarna som vi hade hem. Hon gick längst ut på flexilinan hela tiden för att ingen skulle ta bytet ifrån henne och ibland var hon tvungen att stanna och vila käften. Morsan erbjöd sig som bärhjälp men det var inte aktuellt sa Cobran.

Cobran är besatt av hårvilt, spelar ingen roll från vilken ände från djuret prylarna kommer, hon ska bara rulla sig och knapra på allt som kommer från svenska skogsdjur.
Cobran är besatt av hårvilt, spelar ingen roll från vilken ände från djuret prylarna kommer, hon ska bara rulla sig och knapra på allt som kommer från svenska skogsdjur.

Ja ja, vi har fattat - det är ingen annan som är intresserad av ditt gamla ruttna horn i alla fall. Keep it baby!!!
Ja ja, vi har fattat – det är ingen annan som är intresserad av ditt gamla ruttna horn i alla fall. Keep it baby!!!

Medan Cobran fick hållas i köket med sin trofé så gjorde jag och morsan lite nytta, hon korrekturläste på sitt bästa skrivbord och jag fick vara i centrum.

Egentligen var det så att jag vägrade flytta på mig och morsan är typ lika envis som jag så då bänkade hon kontoret på mig. Samarbetet funkade hur bra som helst.
Egentligen var det så att jag vägrade flytta på mig och morsan är typ lika envis som jag så då bänkade hon kontoret på mig. Samarbetet funkade hur bra som helst.

Sen blev det äntligen matdax. Jädrar vad smaskigt det ser ut med äggmacka.
Sen blev det äntligen matdax. Jädrar vad smaskigt det ser ut med äggmacka.

Men tror ni att äggmackan var till mig? Närå, själv får jag fortsätta att arbeta hårt för brödfödan… tryck på pläj och se själva. Beach 2011 känns mer avlägset för varje dag som går…


Det jag behöver göra nu är vila så jag blir frisk från mitt vårvirus så fort som möjligt.
Det jag behöver göra nu är vila så jag blir frisk från mitt vårvirus så fort som möjligt.


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé