Mitt kontor

Idag fick vi premiär-förmiddagsfika tillsammans på mitt nya kontor. Jag har typ inte ens fått gått in tidigare eftersom jag kan få spik i trampisarna när jag letar efter hundra år gamla råttlortar i rivningsvirket. Men idag var det både såpskurat, eldat i kakelugnen och bäddat för mig och Gull-ulven. Jag tror det blir bra här, jag behöver ett kontor faktiskt så jag får jobba på att vila mig i en ny miljö typ. Det är ansträngande och inte så omväxlande att hela tiden ligga på samma ställe liksom. En uppskattad nymodighet ur Cobrans perspektiv är också att hon inte behöver nöja sig med att stå i fönstret och skälla på grannens katt, härifrån kan hon lätt hoppa ut och jaga upp den i ett träd för att ta dörrvägen in så fort hon är nöjd.

Jag visste inte riktigt om den där kontorssängen var för mig så jag satte mig för säkerhets skull vid sidan av. Cobran ville gärna ha hela arbetsplatsen för sig själv så morsan fick säga åt henne att vi får dela arbetsplats tillsvidare.
Jag visste inte riktigt om den där kontorssängen var för mig så jag satte mig för säkerhets skull vid sidan av. Cobran ville gärna ha hela arbetsplatsen för sig själv så morsan fick säga åt henne att vi får dela arbetsplats tillsvidare.

Det bästa stället är precis som jag räknade ut i vintras när vi kollade på pläjset - mellan kakelugnen och korvmackan. Jag ska ha min arbetsplats nedanför kakelugnen i vinter, så det så. Då kan Cobran ligga i hörnet vid ytterväggen där det tjuvdrar hur mycket hon vill.
Det bästa stället är precis som jag räknade ut i vintras när vi kollade på pläjset – mellan kakelugnen och korvmackan. Jag ska ha min arbetsplats nedanför kakelugnen i vinter, så det så. Då kan Cobran ligga i hörnet vid ytterväggen där det tjuvdrar hur mycket hon vill.


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé