Min Riktiga Syrra…

…bor utanför Afrika på en ö och jag typ längtar efter henne nu när jag fick se henne då Skalman äntligen skickade bilderna till mig från sin semester. Jag visste inte att det fanns nån riktig mer som jag, och morsan är typ tårögd. Jag trodde att Picio var det närmaste släkting jag hade men han har ändå för smal käke, lång svans, långa öron och tre ben. Morsan ska boka om nästa flygbiljett till Rumänien och åka till Kap Verde i stället för att hämta hem Syrran till mig. Gullulven blev genast Styggo-Snyggo i jämförelse med den här donnan. Kolla själva får ni se vilket första klassens kortsvansad, lojal vän och väktare hon är min Riktiga Syrra:

Jag får ståpäls… tänk om hon kunde sitta på stenarna bredvid mig på kalhyggena och vid sjöarna i Kalland och spana efter bärplockare med eventuell lösstjärt istället för att stå där uppe och glo. Sedan skulle vi ha lite Riktig Dingobrottning för svanslösa och ett par älgklövar i dubbelsängen på det.
Nog för att Styggo-Snyggo kan vara en Gullulv också men asså det här… det är nåt helt annat. Det här måste vara Darwin när han är som bäst.

Och det är inte bara jag som funnit unika släktband på kontinenten den här veckan. Även Påläggstungan, må-hon-vila-i-frid-vår-kamouflerade-till-svennedågg-Gulahundarnas-drottning, har hittat någon som bär deras gemensamma signum vidare till eftervärlden:

Att äga en tunga likt en Wettextrasa är få förunnat.
Här är hennes majestät Påläggstungans släkting i Havanna. Undrar just om Picios morso måste åka dit nu… Eller blir det gemensam resa till både Kapen och Havanna i jakten på den perfekta förstärkningen till Gula hundarnas?
Picio, tyvärr måste du vara nummer två nuförtiden – det funkar liksom inte att hänga med Humle, Dumle och acceptera Scampi i flocken hur som helst. Jag gillar dig alltså mannen men kom igen liksom, du borde komma hit på träningsläger när Syrran har landat. Det vore fett värt asså! Shit vad slut vi var här asså – men kontroll på glinen och brudarna det hade vi minsann, och bättre blir det.

So long!

/Don Dino


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé