Resumé

Så som det stressas och flängs i den här kåken får man vara glad om man hinner med att fatta på vilken våning man ska bo och i vems säng. Ena stunden ska man prägla Vorfars svettiga bäddmadrass med kungliga dofter, andra stunden får man slagga i ateljén på Gröno som blivit rökskadad av vår kassa vedspis, tredje stunden får man dela sovsäck och dubbelsäng med Kjellektriker som är mörkrädd och längtar efter Rommis och moster Bolly och däremellan föredrar jag att ta igen mig i Dinomobilen eller hundgården där jag får vara i fred.

Min säng är helt klart min skönaste bästa kompis i hela världen. Det var när jag hittade min svenska säng som jag kände att jag hade hittat hem i livet kan man säga. Men hur faan gör man när hela björnligan invaderar Don Guldlocks säng? Ska man äta upp den prickiga korven eller, fick man det?
Jag måste gå ut så oanständigt tidigt på morgnarna nuförtiden om jag råkar glömma bort att halta – morso tycker månen är ball men jag tycker att den är kass. Vem bryr sig om månen typ när man längtar efter chill i sängvärmen.
Jag trodde att jag hade fått en egen kökssoffa men den visade sig vara Cobrans nya draknäste. Speciellt när Kjellektriker ska ha pepparrotskött.
Själv får jag sitta bland småspik och kablar på vårt torra skurgolv som ger stickor i stjärten och nöja mig med att drömma om en framtid som bjuder på tempererade vattensängar och älgskallar.
Cobran är inte heller helt nöjd med livet just nu för Pappo Pappon skickar bilder till henne på Bumlingbrudarna och bjuder in henne på jaktsemester med dem. Vi kan inte åka för morsan har inte tid och Cobran tycker att jag är lat och att morsan är tråkigaste kärringen i hela världen.
Ärligt talat alltså – hur faan kan man tro att kvällsmånen skulle kunna vara mer intressant än morgonmånen. Det är lika kallt ute för det och min säng den ska jag fanimej ha tillbaka och den ska bäddas med minst ett par klövar. Annars tänker både jag och Cobran flytta.

Hörru Morso – snart kan du sitta själv i ditt dragiga Ponderosa och klia på panelen för vi tycker att det suger och vi klarar oss själva hur bra som helst. Om vi ska ta hand om dig får du faktiskt anstränga dig lite själv också så att vi trivs. Fatta! Ut med köttsnudorna och folk som kommer tomhänta.


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé