Cobrafri aktivitet

Det var alldeles för länge sedan jag ägnade en hel bildsvit åt mest mig – så det tänker jag göra idag. Från en av mina Cobrafria aktiviteter.

Det börjar bli Kalland i Kalland nu. Frost och elände på morgnarna. Och det här är bara början.
Middagssolen värmer en del i alla fall så jag passar på att dra på galej då.
Jag trivs typ som bäst när jag kan sitta och glåna i lugn o ro utan att en massa kärringar (läs Cobran) rycker mig i öronen eller nafsar mig i bakbenen. Speciellt såna här dagar när morso har smaskingar och kammo med sig. Då sliter man sig inte i första taget…
…men ibland liksom bara kommer det en pust av något ljuvligt oemotståndligt… baj baj morso typ liksom!
Jag hörde hur det ropades "Diiino" på avstånd men ändå hörde jag ingenting. Eller typ jag hörde väl då kanske men jag tillämpade min selektiva hörsel och sket i det. Jag var redan i trans när morso kom ikapp och jag kämpade för fullt med ilande tänder på frostsprängd skalle.
Jag är inte den som ger upp i första taget men efter en stund insåg jag att det faktiskt inte var skallen som doftade så hunderbart. Det var containern som stod en bit bort som hade gottat till sig sedan mitt första besök för en månad sedan. Asså ibland är livet prima och förjävligt på en och samma gång. Precis när jag hade fått upp luckan till containern och var på väg att dyka in så kom morso ikapp igen och flexikopplet åkte på.
Jag är ändå hyfsat sorgfri och lojal så när vi väl hade ett par kilometers distans till containersmasket och vinden låg på från fel håll så kunde jag posera igen för en bit distraherande Frolic.

Jag säger bara en sak: fler Cobrafria aktiviteter åt mig! Lufso-lunko-smasko-dyko-stinko ska det va.


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé