Snabb Jul

Julafton var typ över på en minut. Nu dröjer det ett helt år igen… och Cobran äter brysselkål av ren missunsamhet – aj swear. Det vore ju förjävligt om det blev ett beskt alienhuvud över till mig liksom – så tyypist Styggo-Snyggo asså. En sak är i alla fall säker, det kommer garanterat inte bli nån mat alls över till Ursu. Inte ens ett par flisor surkål eller en torr mandarin. Det är ett löfte.

Här är hela min julafton i realtid (Rommis tryck på play):

För några år sedan hade man typ ingen aning om att det ens fanns jultallrikar. Jag och Styggo-Snyggo har ju typ levt halva våra liv i Rumänien och på den tiden var vi jävlar anamma hungrigare båda två än vad vi är nu och totalt ovetandes om att omelett med räkstuvning och rökt älghjärta fanns för oss. Jag hade nöjt mig med bara brysselkålen under jularna 2002-2006 om det funnits. (Det hade dock inte Styggo-Snyggo.)

Jag har inga större problem med att efterskänka min rumänska snödriva till andra slokande hungriga dåggar , men ärligt – varför kan man inte ha jul jämt när man bor i Sverige?

Nu väntar jag på att överste löjtnant Lilla Benet ska komma hit och hjälpa mig dra upp strategier angående vår konkurrerande outlaw Ursu och hur Gula hundarna ska lyckas expandera kontrollerat under 2012.

Happy näv jer!


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé