Cell Kalland komplett

Igår kväll kom äntligen Lilla Benet. Det var på tiden. Men varför han ska släpa med sig bihanget i form av Putte-Pip och Grävlingsmustaschen har jag svårt att begripa. Jag, Lilla Benet och Cobran utgör en ultimat sammansatt Gulo-Cell i Kalland, bara vi tre. Lilla Benet överväger att stanna kvar över nyår i alla fall, kanske för alltid – jag vet inte. Vi gillar att ligga stjärt mot stjärt i eftermiddagssolen och känna gemenskapen oss bröder emellan. Vi gillar INTE att stjärta med någon annan i hela världen.

Vi Gulon delar på allt, frolic som kamera – det spelar ingen roll. Alla snygga med handikapp fastnar på bild.
När man har hållt ordning på småglinen och frilansande Cobran i skogen så blir man fan både halt och trött. Ja, Lilla Benet är ju typ halt jämt förstås men det är fan lika slitsamt att vara enögd och halt som trebent.

Tja dårå, som ni fattar har jag lite att göra nu när morsosarna steker kött på vedspisen.


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé