Slabbidaskare

Slabbidaskare är bland det värsta jag vet. Och somliga har gjort det till en sport att med jämna mellanrum testa om det går att få en pussbild med kungen. Det ska jag säga att det går inte. I alla fall inte om man vill att det ska se mysigt och frivilligt ut. För att fira min nya hemsida så trodde typ morso att jag skulle bjuda till med en fin invigningsbild till bloggen men det kan hon fetglömma fårävvär. Har man inte kysst nån frivilligt på tio år så lär det aldrig hända heller, och om nån annan än morso försöker sig på slabbidaskartricket så är det bäst de håller hårt i näbben så den inte försvinner alldeles med en morrning.

Morso förbereder sig på hur ont det kommer att göra när hon ska tvinga till sig en slabbidaskare på snudan. Det blir bara en tagning nämligen sen får hon fläskläpp och en halv piercing.
Jag hoppas att morso inte förtränger intrycket av mina tänder på länge så jag slipper hålla på med såna här fjanterier. Cobran och Lilla Benet pussas frivilligt, snuska med dem i stället säger jag!

Snön börjar försvinna i Kalland nu, sånt är lätt värt att fira. Och fira, det gör man inte med vedervärdiga slabbidaskare, det gör man med extra kadaver, smaskingar och stjärtvärme!

Mera smaskovolantes, kadaver och slaktavfall åt Gula hundarna!

Chilla i vårsolen i sängen, stjärtvärme från flickvännen och en trött Styggo-Snyggo som inte orkar draka, det är fan bra grejer det!

So long, nu ska jag göra premiär för säsongen i hundgården och kolla status på mitt flugangripna självgående älghuvud som legat och gottat till sig ända sedan i höstas. Jammi-jammi!


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé