Uppdatering

Tja, jag måste snart ut i köket och trampa runt murbruk å färg på skurgolvet så jag delar några bilder bara så ni vet att kungen fortfarande har superkoll som vanligt och bär snudan ovanför alla andra. Så ska jag gulla med min flickvän också som äntligen är tillbaka. Så ska jag finta morso när hon vill släpa med oss ut i regnet. Så bara måste jag gå igenom sopsäcken med rivningsskräp och kolla om någon har kastat en tom förpackning Bregott eller en äppelskrutt där, jag är hungro. Det går åt mycket energi these days för en nyfylld senior plus, kolla själva:

Vi har typ inte lämnat sockengränsen sedan i höstas och rätt som det var så sa morso "jag är sugen på att dra till stan idag, ska vi åka och hälsa på Rommis och moster Bolly?" Både jag och Cobran har saknat att fräsa gräsmatta och tvinga ur oss icke-existerande kissdroppar för att markera reviret så vi hängde lätt på. Fett najs att kunga i Bollys mini-Chicago liksom. Vi passade på att invadera när Bolly var ensam hemma för Rommis blir så nervös bara jag blänger lite på hennes prickiga köttsnudade korv. Bolly har en jävligt mjuk och skön prick-hörna i alla fall, lite trång men annars helt ok.
Vårt besök verkade ge Rommis mersmak för några dagar senare så kom Bolly och hon hem till oss och hälsade på. Bolly har inte glömt piercingen jag gav henne i höstas när hon boxade mig medans jag åt aborrskinn så hon vet att uppföra sig nuförtiden. Rommis har nog underskattat Bollys minne för hon verkar tro att jag måste pierca Bollys öra varje gång vi ses typ. Men det måste jag inte. Jag vill bara ha respekt och det får jag nu av Pricko-Fulo. Jag tycker att moster Bolly är ganska ok faktiskt.
Sen tog morso fram kofoten och släggan och började riva köket. Känslan är lite som i min rumänska jordkula. Jag får vara med hela tiden eftersom jag är relativt stillsam och inte har någon lång roterande svans att piska färg och murbruk med. Däremot så händer det att jag trampar i färgkaret på blinda sidan när jag letar ätbara smulor och sätter snygga signaturer typ överallt. Det händer också att jag kör upp snudan i armhålan och vill bli kliad när det blir för trist så att det spills en del linolja på textilier bland annat. Skit samma, en kung är en kung.
Sen blev Skalman hitbeordrad på arbetsläger från Oslo. Morso hade fått bihåleinflammation och behövde nån som klättrade uppe i taket och spacklade. Skalman styrs till stor del av sin mat- och sovklocka så det blir bara lagom mycket gjort när han är här. Jag gillar när Skalis är här. När han somnar på kökssoffan så kan man sno typ vad som helst.
Så i tisdags kom äntligen Lilla Benet hem igen. Hellegud-Lilian skjutsade hit honom, henne skällde jag på så hon åkte hem fort igen. Lilla Benet vill alltid hålla distansen till andra dåggar precis som jag så han var inte riktigt beredd på mitt välkomnande och blev lite skraj först.
Men sen när han kom på att det inte var nåt muppigt glin, fula Uschu eller nån annan mossig mammut som ville mysa så drog han en suck och trängde ner sig.

Så då vet ni att allt är som det ska förutom att vi borde äta pizza lite oftare.


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé