Draculaland

Morso har dragit till Transsylvanien å lämnat mig, Styggo-Snyggo och Lilla Benet kvar i Kalland med Rommis. Rommis tror såklart att hon är hundvakt men det är som vanligt jag som drar i trådarna. Rommis behöver mina omsorger och jag uppskattar det äkta pansjoliv hon erbjuder som innebär kopiösa mängder disk, slabbidaskfritt, korta promenader och korsord på kökssoffan. Finns ingen som helst anledning att sakna morso – hon kan lika gärna stanna kvar där hon är om hon nu vill tillämpa global solidaritet med mina landsdåggs. Jag vill inte tillämpa global solidaritet med mina landsdåggs. I alla fall inte om det ska komma hit nån mer dåggo – det är ju det man liksom oroar sig för varje gång hon drar iväg. Ju konstigare hundar hon träffar desto större verkar risken vara att vi får sällis i Kalland. Morso själv har föreslagit i omgångar att vi ska flytta tillbaka till Draculaland allihop men det kommer aldrig att hända. Några bilder säger typ mer än jag kan förklara i ord:

Om man är gatis så måste man kunna läsa av vilka människor som delar ut bröd och vilka människor som delar ut käppar. Man utvecklar snabbt ett mycket gott omdöme.
Värst är gubbarna. Jag fick sånt här öga efter att gubbarna slagit mig med spikbräda och den här dåggen fick Dinoöga efter att hundfångarna skjutit den med bedövningspil i ögat. Det är rätt så vanligt att man sabbar ögonen på oss.

Om man har tur och blir fångad av snälla tanter så får man i alla fall mat och vatten men det är ändå en tillvaro långt ifrån Rommisvaktandet i Kalland:

Åsnefejan här till exempel gav sitt visitkort till morso i hopp om att slippa bo i snälla tanternas hägn.
Hyenan grät högljutt och höll nästan på att krypa ut genom gallret bara för att få bli kliad ett par minuter.
Om jag hade bott i snälltanternas hägn hade jag nog levt ungefär såhär, alldeles ensam på en kedja.

En del gatisar har samma tur som jag, Cobran och Lilla Benet har haft. Igår var det en liten dågga som drog Jackpot:

På väg ut från snälla tanternas hägn såg personalen att någon hade bundit fast sin hund. Det är ett klassiskt trick för att försäkra sig om att dåggan inte ska kunna gå hem igen. Den här dåggan hade släpats uppför en lång slänt i en tvättlina lindad runt halsen. Hon var typ livrädd och skräckslagen när pojken kom fram och klippte loss linan och satt på henne koppel.
Hon hade ingen lust att gå alls eftersom hon har en drös med bebbar i magen som vill ut – personalen tog till fläsksvålsmutan.
Fläsksvål går på som faan men dåggan ville i alla fall inte promenera på egna ben. Så resonerar en äkta överlevare som vet att prioritera i livet.
Dåggan heter numer Liv och på väg i famntaxin ned för slänten bestämde Vickan och morso att hon skulle få hänga med hem. Tur för henne att hon är liten i växten, blond och blev bunden just igår. Sånt där är liksom lite slumpartat. En del bundna övergivna dåggar sitter ju och självdör för att ingen bryr sig också.

Nu väntar alla på att Liv ska klämma ur sig bebbarna. Jag vill inte att Liv ska flytta till Kalland och jag vill absolut inte att någon av hennes blivande dryga bebbar ska flytta till Kalland. Jag menar vem vill bli terroriserad av en sån här liksom:

Bebbar suger fett! De är dryga, distanslösa, har vassa tänder, dålig kroppskontroll, taskig vokabulär, visar usel respekt, de är ohygieniska etc. Listan på varför valposar suger kan göras lång. Nej, då får hellre Uschu flytta hit än en sån här slyngel. Hellre en ärrad inkontinent stridsveteran än ett omoget gäddgap.

Om du tycker att valposar är guld och känner dig sugen på någon av Livs bebbar så får du hålla utkik på Dinas Ark framöver. De ska ha hem i Sverige hela högen och jag lovar att ingen av dem kommer över tröskeln till Gula hundarnas huvudkvarter.


Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé