Kalland å Katmandu

Morso har varit i Katmandu å pillat på andras räliga snudor medan jag har semestersoftat i Kalland. Pinnen har bott här med oss och hon är väldigt lyhörd på mina behov vad gäller kli, mat och minimala promenader så det är inte alls lika drygt för mig att ta hand om henne som det är för mig att ta hand om morso. Men jag vet inte om Pinnen blev lite utsliten ändå i fingrarna för hon ringde efter sin(!) morsa och begärde kliförstärkning under ett par dagar. Snacka soft-å-lyllo liksom! Typ två stycken stugsittare som gillar att äta älgkött, älskar mig mest av alla patriarker i hela världen och är rädda för björnarna i skogen. Björnfrossa är ekvivalent med NO skogspromenader. Jäss! Då och då skickade vi uppdateringar till morso i Nepal:

"Tja morso. Vi äter, eldar och softar. Pinnen är kär i mig och känner sig väl omhändertagen. Joker muppar sig och Cobran skäller på räven. Jag håller ställningarna som vanligt så du behöver inte bekymra dig. Kommer det hit nån karl så biter jag honom i arslet direkt."
“Tja morso. Vi äter, eldar och softar. Pinnen är kär i mig och känner sig väl omhändertagen. Joker muppar sig och Cobran skäller på räven. Jag håller ställningarna som vanligt så du behöver inte bekymra dig. Kommer det hit nån karl så biter jag honom i arslet direkt.”
"Tja, idag regnar det. Pinnen fattar att man inte ska gå ut när det regnar till skillnad från dig. Hon slarvar med hushållsarbetet så det blir en del städ- och diskjobb åt mig. Jag funderar på att adoptera Pinnen permanent."
“Tja, idag regnar det. Pinnen fattar att man inte ska gå ut när det regnar till skillnad från dig. Hon slarvar med hushållsarbetet så det blir en del städ- och diskjobb åt mig. Jag funderar på att adoptera Pinnen permanent.”
"Morgens! Pinnen klagar över att hon får förhårdnader i sina konstnärsfingrar för att jag kräver för mycket kli. I stället för att säga åt mig att jag ska gå och lägga mig så ringde hon efter förstärkning. Jag funderar på att adoptera både Pinnen och hennes morsa nu. De älskar mig kravlöst."
“Morgens! Pinnen klagar över att hon får förhårdnader i sina konstnärsfingrar för att jag kräver för mycket kli. I stället för att säga åt mig att jag ska gå och lägga mig så ringde hon efter förstärkning. Jag funderar på att adoptera både Pinnen och hennes morsa nu. De älskar mig kravlöst.”
"Tjena morso! Jag kan väl få semester från dig lite oftare. Mina nya brudar dricker vin och tappar rätt många köttskivor på golvet. De är skitimpade över min disk- och städkapacitet och tycker att det borde vara en rättighet för alla kvinnor att ha en sån som jag i köket."
“Tjena morso! Jag kan väl få semester från dig lite oftare. Mina nya brudar dricker vin och tappar rätt många köttskivor på golvet. De är skitimpade över min disk- och städkapacitet och tycker att det borde vara en rättighet för alla kvinnor att ha en sån som jag i köket.”
"Morsning. Jag är fett besviken. Pinnens morsa har åkt hem och när solen kom fram så tvingade Pinnen med mig ner till sjön. Hon säger att jag måste få lite frisk luft och att det är hälsosamt att röra på sig när man har ätit så mycket kött och sås. Hon täljer på nån träskulptur så hon har inte tid att klia mig twentyfår-seven. När kommer du hem?"
“Morsning. Jag är fett besviken. Pinnens morsa har åkt hem och när solen kom fram så tvingade Pinnen med mig ner till sjön. Hon säger att jag måste få lite frisk luft och att det är hälsosamt att röra på sig när man har ätit så mycket kött och sås. Hon täljer på nån träskulptur så hon har inte tid att klia mig twentyfår-seven. När kommer du hem?”

Från Nepal har kommunikationen från morso gått typ såhär:

"Hej på er! Alla hundar här ser ut ungefär som du och Cobran, fast de är fem-tio kilo mindre ungefär. Jag träffade en gubbe som såg ut som Cobrans farfar idag så han hängde med mig till slaktarn så köpte vi lite buffelkött. Han sa precis som du brukar göra - att det var för lite."
“Hej på er! Alla hundar här ser ut ungefär som du och Cobran, fast de är fem-tio kilo mindre ungefär. Jag träffade en gubbe som såg ut som Cobrans farfar idag så han hängde med mig till slaktarn så köpte vi lite buffelkött. Han sa precis som du brukar göra – att det var för lite.”
"Hej Dino. Jag är i djungeln och här finns det inga hundar. Men jag har pussats med en get som är jättetrevlig. Tur att du inte är här för då skulle du äta upp den."
“Hej Dino. Jag är i djungeln och här finns det inga hundar. Men jag har pussats med en get som är jättetrevlig. Tur att du inte är här för då skulle du äta upp den.”
"Hej gubben, nu kanske du blir lite sur men jag längtar så mycket efter dig så jag kunde inte låta bli att mata en av de tjocka hundarna utanför danska ambassaden, han har aldrig ätit svenskt hundfoder förut. Hoppas att du får smaskigare grejer av Pinnen."
“Hej gubben, nu kanske du blir lite sur men jag längtar så mycket efter dig så jag kunde inte låta bli att mata en av de tjocka hundarna utanför danska ambassaden, han har aldrig ätit svenskt hundfoder förut. Hoppas att du får smaskigare grejer av Pinnen.”
"Dino, jag behöver dig. Det är en hund här som stalkar mig och inatt flyttade han in på mitt rum. Han är skitfjäskig mot mig och superotrevlig mot andra hundar  - jag önskar att du kunde skrämma iväg honom på ditt naturliga sätt. Jag har inte hjärta att kasta ut honom när han är så glad över att få sova inomhus i min säng."
“Dino, jag behöver dig. Det är en hund här som stalkar mig och inatt flyttade han in på mitt rum. Han är skitfjäskig mot mig och superotrevlig mot andra hundar – jag önskar att du kunde skrämma iväg honom på ditt naturliga sätt. Jag har inte hjärta att kasta ut honom när han är så glad över att få sova inomhus i min säng.”
"Idag har jag löst problemet med den påstridiga vita hunden. Nån som ser ut som Cobrans tvillingbror har blivit påkörd av en bil och behöver mitt rum bättre än det där vita drygskåpet. Den här hunden borde Pinnen adoptera, han är lika kul och glad som din syrra."
“Idag har jag löst problemet med den påstridiga vita hunden. Nån som ser ut som Cobrans tvillingbror har blivit påkörd av en bil och behöver mitt rum bättre än det där vita drygskåpet. Den här hunden borde Pinnen adoptera, han är lika kul och glad som din syrra.”

Sen kom det en drös med bilder på såna som ser ut som jag och Cobran. Det är ju det jag har sagt hela tiden – äkta gulon och äkta förklädda gulon är liksom facit, det är såna som vi som behundar större delen av världen. Kolla här liksom bara:

Skulle kunna vara jag innan jag tappade svansen typ.
Skulle kunna vara jag innan jag tappade svansen typ.
Skulle kunna va min biolgiska morsa liksom,  hon kände direkt att det var fula typer som drog i kedjan. Sen när det kom en snäll kille med kex så följde hon snällt med och kedjan fick de fula typerna behålla.
Skulle kunna va min biolgiska morsa liksom, hon kände direkt att det var fula typer som drog i kedjan. Sen när det kom en snäll kille med kex så följde hon snällt med och kedjan fick de fula typerna behålla.
Det här skulle typ kunna va min nepalesiska kusin, synd att han har så fula vita strumpor på sig.
Det här skulle typ kunna va min nepalesiska kusin, synd att han har så fula vita strumpor på sig.
Han har samma egenskaper som en kusin till mig skulle ha också. Som ni minns är det inte längesedan jag såg ut såhär. Men nu är jag hel igen!
Han har samma egenskaper som en kusin till mig skulle ha också. Som ni minns är det inte längesedan jag såg ut såhär. Men nu är jag hel igen!
Det händer rätt ofta att folk frågar morso vad jag är för en vildhund. Svennarna borde åka till nåt land där alla dåggar är som jag så de inte behöver glo ögonen ur sig så fort de ser en dågg som inte är ett designat husdjur.
Det händer rätt ofta att folk frågar morso vad jag är för en vildhund. Svennarna borde åka till nåt land där alla dåggar är som jag så de inte behöver glo ögonen ur sig så fort de ser en dågg som inte är ett designat husdjur.
Kolla kolla liksom, en enäggstvilling! Finns inte att tillgå i Svea rike.
Kolla kolla liksom, en enäggstvilling! Finns inte att tillgå i Svea rike.
Ännu ett gulo som väntar på att det ska komma en vegetarisk matrest nånstans ifrån.
Ännu ett gulo som väntar på att det ska komma en vegetarisk matrest nånstans ifrån.
Det här gulot hade nån jävel hällt frätande syra på så han dog till sist i morsos knä. När jag hittades så hade jag fått fett med bang från folk som använde tillhyggen  och de som hittade mig trodde att jag skulle dö också. Men det gjorde jag inte. Och det var ju en jävla tur för en massa brudar i svenneland som är beroende av mig. Lite tur för mig också som fick riktigt käk. Bara en sån sak är ju värd att leva för.
Det här gulot hade nån jävel hällt frätande syra på så han dog till sist i morsos knä. När jag hittades så hade jag fått fett med bang från folk som använde tillhyggen och de som hittade mig trodde att jag skulle dö också. Men det gjorde jag inte. Och det var ju en jävla tur för en massa brudar i svenneland som är beroende av mig. Lite tur för mig också som fick riktigt käk. Bara en sån sak är ju värd att leva för.
Sen blev jag lite lack på morso när den här bilden kom med texten "om du var en apa Dino så skulle du se ut såhär".
Sen blev jag lite lack på morso när den här bilden kom med texten “om du var en apa Dino så skulle du se ut såhär”.
Sen är Cobran rätt mallig för hennes genuppsättning är lika vanlig som min även i Nepal. Men vaddå, det är ju min blogg liksom så det kan ju hon fundera på för sig själv tycker jag. Och det fanns tydligen inte en enda hund som såg ut som Joker förresten. Det är ju det jag alltid har sagt -  Joker är en sällsynt udda mupp.
Sen är Cobran rätt mallig för hennes genuppsättning är lika vanlig som min även i Nepal. Men vaddå, det är ju min blogg liksom så det kan ju hon fundera på för sig själv tycker jag.

Det fanns tydligen inte en enda hund i Katmandu som såg ut som Joker förresten. Det är ju det jag alltid har sagt – Joker är en sällsynt udda mupp. Nu känns det rätt så bra att morso är hemma igen och att säsongen tillåter att vår psykopatiska svennesyrra Änglo Lupus gör lite nytta. Jag vidhåller dock att Änglo Lupus är så stygg så hon aldrig mer ska få vara med på bild i min blogg, men det hindrar mig inte från att publicera skallarna som hon tar hem till mitt centrallager.

Jag skulle vägra äta vegetariska sopor i Nepal. Och jag vill helst inte åka till stan när morso ska jobba. Varför kan vi inte flytta till centrallagret eller ta centrallagret med oss i bilen liksom?
Jag skulle vägra äta vegetariska sopor i Nepal. Och jag vill helst inte åka till stan när morso ska jobba. Varför kan vi inte flytta till centrallagret eller ta centrallagret med oss i bilen liksom?

Typ sådär då. Vi hörs och syns! Ja just det, om ni vill se fler bilder på nepalesiska dåggs så kan ni göra det här.

/Don Dino

Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé