Julens plus och minus

December månad har sina plus och minus. Det största plusset i år är att morso köpt en blender åt sig själv i julklapp så att hon ska kunna tvärdissa mejeriindustrin. Shit vilket dussinpucko tänker ni – nu har Dino blivit senil eller nåt – det gynnar väl inte honom på nåt sätt att hans bed and breakfast slutar att servera brieost och chevre. Men det gör det faktiskt, åtminstone indirekt. Efter att morso mixat mandelmjölk på typ några sekunder i värstingblendern så ber jag henne slänga i mina märgben så att jag kan komma åt det smaskiga fettiga som jag annars inte når utan att få träningsvärk i käken. Resultatet är en helt utsökt, naturlig, närproducerad älgbens-smoothie för gula hundar med gamla tänder som behöver tarmpeeling. Hur bra som helst – jag ska träna på att dricka den med sugrör i eftermiddag och kanske ett rådjurshorn som drinkpinne. Morso säger att alternativet till att bli fri från mejeriindustrin är att vi skaffar en ko och ett par getter och börjar göra våra egna mejeriprodukter. Att dela lya med med boskap är så fett uteslutet i min värld så jag avstår hellre från mina dessertostar för resten av livet. Getlukt påminner mig om Rumänien. Japp så ärä!

Min jul 2014:

Julledigt i Kalland är av godo. Vi eldar och tittar på medan sjön fryser.
Julledigt i Kalland är av godo. Vi eldar och tittar på medan sjön fryser.
Cobran snuttar och är snäll på min kudde.
Cobran snuttar och är snäll på min kudde.
Skäggräkan hittade bortglömd ryggbiff från 2010 längst ner i älgfrysen som det stod "Dinos" på.
Skäggräkan hittade bortglömd ryggbiff från 2010 längst ner i älgfrysen som det stod “Dinos” på.
I stan åker vi runt hos folk och blir bjudna på industrikorv och industriost. Blendergestapo tittar åt ett annat håll.
I stan åker vi runt hos folk och blir bjudna på industrikorv och industriost. Blendergestapo tittar åt ett annat håll.
Pinnen har varit ovanligt generös den här julen så hon får extra julmys av mig. Men kommer hon dragandes men nån jävla mistel och tror att hon ska få en kyss bara för att det är jul så drar jag.
Pinnen har varit ovanligt generös den här julen så hon får extra julmys av mig. Men kommer hon dragandes men nån jävla mistel och tror att hon ska få en kyss bara för att det är jul så drar jag.
Det här är en av julens baksidor. Jag hatar furminatorn mest av alla döda ting. Jag föredrar klotången lätt. Om man lever med en dågg så måste man väl tåla lite underull i datorfläkten och tilläggsisolerade kläder. Det fattar ju vem som helst.
Det här är en av julens baksidor. Jag hatar furminatorn mest av alla döda ting. Jag föredrar klotången lätt. Om man lever med en dågg så måste man väl tåla lite underull i datorfläkten och tilläggsisolerade kläder. Det fattar ju vem som helst.
F-Ö-R-N-E-D-R-I-N-G
F-Ö-R-N-E-D-R-I-N-G
Nästa år ska fanimej fula moster Bolly och Tråker vara renar. Jag tar semester från julbord och hela skiten om jag ska tvingas vara Rudolf igen.
Nästa år ska fanimej fula moster Bolly och Tråker vara renar. Jag tar semester från julbord och hela skiten om jag ska tvingas vara Rudolf igen.
OB-tillägget för att spela Rudolf i en minut var i och för sig godkänt. Vi får se vem som är ren nästa år, man kan ju inte få allt man önskar sig.
OB-tillägget för att spela Rudolf i en minut var i och för sig godkänt. Vi får se vem som är ren nästa år, man kan ju inte få allt man önskar sig.

Gott nytt år mina vänner och ovänner!

Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé