Spädgrisar

Vi är i stan. Morso bara jobbar, jag hänger med Romrom hela dagarna och hindrar henne från att göra något annat än klia mig. Det passar nog rätt så bra för hon kollar mest VM. Det verkar alla andra göra också för det är inte så många monsterdåggar med svennehjärnor ute på promenad som det brukar vara. Trist tycker jag. Fett chill tycker Romrom.

- Sportlov, hur boring kan det va liksom? Jag längtar till bärsäsongen.
– Sportlov, hur boring kan det va liksom? Jag längtar till bärsäsongen.
- Seriöst, hur mycket ska du hålla på å krångla med den där torkade blodpuddingen. Kan vi gå hem istället så tar jag den på soffan?
– Seriöst, hur mycket ska du hålla på å krångla med den där torkade blodpuddingen. Kan vi gå hem istället så tar jag den på soffan?

Största händelsen den gångna veckan är att jag har ansökt om att få skicka efter ihjälslagna spädgrisar från Danmark. En gård med 1000 suggor tjänar typ 1,3 miljoner kronor per år på att avliva alla nyfödda grisar under 1 kilo. Och det fantastiska är att det i bästa fall rör sig om fyra miljoner grisar som ska puts väck på grund av taskig lönsamhet (källa: SVT nyheter). Fatta va mycket smaskigt krubb asså. Egentligen vore det bättre om man kunde skicka hit dem levande så de får växa på sig lite innan jag äter upp dem. Jag skulle kunna bjuda hit en massa hungriga gula polare också och typ Uschu å hans tjocka tjej, maten skulle räcka åt alla. Och Cobran å Änglo Lupus skulle inte behöva springa runt i skogen och bränna onödiga kalorier när de jagar efter älgar. Om vi hade små spädgrisar i plogvallarnas snögrottor istället för knastertorrt dåggs-kändy så skulle vi kunna börja snacka schysst sportlov istället för boring sportlov, typ.

- Två spädgrisar om dagen håller Don Dino mätt i magen!
– Två spädgrisar om dagen håller Don Dino mätt i magen!

Vi hörs å syns.

Don Dino

Posted

in

by

Tags:

Proudly powered by Gula hundarnas armé

Proudly powered by Gula hundarnas armé